Историята на тази КОШМАРНА татуировка ще ви РАЗПЛАЧЕ! (Ето как изглежда сега) СНИМКИ

Историята на тази КОШМАРНА татуировка ще ви РАЗПЛАЧЕ! (Ето как изглежда сега) СНИМКИ
5 (100%) 1 vote

Тъжната история на този мъж ще ви трогне

Ако сте активни в интернет пространството, няма как да не сте попаднали на тази грозна татуировка поне веднъж. Тя обиколи мрежата и предизвика хиляди коментари. Грозният татус  предизвиква много дискусии, но ето и историята на мъжа, носил на ръката си този кошмар.

Американецът бил щастлив младоженец. Имал красива съпруга и деца. Но само три месеца след брачната церемония, нежната му половинка загива в пожар. Младата жена си отива от този свят и остава мъжа си сам, който трябва да отгледа и да се грижи за три деца. В памет на красивата си съпруга, мъжът, пожелал анонимност, решава да си направи татуировка.

Преди и сега

Преди и сега

Той отива в местно студио със снимка на любимата си. Но резултатът е ужасяващ. С години горкият човек носи грозната татуировка на ръката си и страда от безбройните подигравки и насмешки. А единственото, което искал, е било да почете паметта на младата си съпруга.

В крайна сметка американецът се решава и избира ново студио, в което да поправят грозната татуировка. Артистът Скот Версаго веднага познава татуса от многобройните изображения в интернет. Той успява да поправи татуировката, а след като научил историята на мъжа, решава да не му вземе никакви пари, пишат от nestandartnoto.com 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар