Ники Михайлов си ВРЪЩА на Алисия! Заминава при Николета! ФОТО

Ники Михайлов си ВРЪЩА на Алисия! Заминава при Николета! ФОТО
Гласувайте за статията

Ники и поп фолк дивата не са се събирали

Близки приятели на национала разкриха, че Ники и Алисия не са се събирали. Може да се виждали, но не е било нищо сериозно. Аверите на футболиста споделят, че много красавици са минали през кревата на национала откакто с Алисия сложиха край на отношенията си, пишат от Хот Арена.

Те споделиха още, че националът по този начин иска да си отмъсти на поп фолк певицата. Тя от своя страна си гледа живота, а наскоро се заговори, че нещата между нея и Сечков вървят все по-добре. Сега Ники ще ближе рани в Италия. Той публикува статус в социалната мрежа и се похвали, че отива в Италия.

Ники отива в Италия

Ники отива в Италия

Николета Лозанова също е на Ботуша. Тя остава Божинов и малката Никол в България. Според приятелки на моделката, тя била бясна, че мъжът й най-вероятно ще играе в нашето първенство, а тя иска да живее в Италия. Ники пък отива във Верона. Според слуховете, той ще продължи кариерата си в града на Ромео и Жулиета, пишат колеги от клюки.нет

Нищо чудно двамата бивши любовници да подновят отношенията си в романтичната Италия. Други пък спекулират, че Ники приел офертата, за да е по-близо до Николета, с която изневери на Алисия.

Ние ще кажем само едно- горките хора от Верона. Първо Николетка и Валери, а сега ще им се наложи да търпят Михайлов и харема му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар