СКАНДАЛНО! Ето как Николета си го ВЪРНА на Вили и Звезделина!

СКАНДАЛНО! Ето как Николета си го ВЪРНА на Вили и Звезделина!
Гласувайте за статията

Плеймейтката май е виновна за отпадането на двете кандидатки за титлата

Преди около две седмици Звезделина Иванова и Вили от „Мис България“ се хванаха на приказки и здраво оплюха Николета Лозанова. Двете вече бивши кандидатки за титлата нарекоха Ни Ло лъжкиня. Според тях футболната съпруга не можела да си позволи маркови тоалети, затова се обличала с имитации.

Звезделина Иванова дори се изказа, че знае много пикантни подробности от живота на Николета. Тя намекна, че плеймейтката се е продавала за пари. Очакваше се след подобни приказки в ефир, Ни Ло да скочи и да започне да обижда двете си нови врагини. Това обаче не се случи. Николета си замълча, но пък и Звезделина, и Вили си тръгнаха безславно от конкурса.

Николета изгони двете претендентки

Николета изгони двете претендентки

Според запознати, изгонването на двете кандидатки за короната е дело на Николета, пишат от Хот Арена. Ни Ло работи в ТВ7 и има връзки в телевизията, която излъчва „Мис България“. Близък до Ни Ло твърди, че когато видяла видеото, в което Вили и Звезделина я коментират, Николета направо полудяла и изсипала един тон закани по адрес на двете претендентки.

И ето че зложелателките на Николета вече не са в надпреварата. Това естествено събуди и подозренията на зрителите, които заявиха, че конкурсът е нагласен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар