Майкъл Дъглас заряза болната Катрин Зита-Джоунс!

Майкъл Дъглас заряза болната Катрин Зита-Джоунс!
Гласувайте за статията

Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс се развеждат: Холивуд е пред поредния голям семеен скандал! Разпада се един от най-трайните семейни съюзи в света на киното и шоу бизнеса – звездите се разделят след 13 години съвместен живот!

Катрин бе до Майкъл, когато болестта го връхлетя - но той не иска да й помогне!

Катрин бе до Майкъл, когато болестта го връхлетя – а сега той не иска да й помогне!

Сензационна статия, разкриваща реалните отношения в уж щастливата фамилия, предстои да бъде публикувана в Star на 12-и август. Дъглас, който успя да се излекува от рак на гърлото, не искал и да чуе за психопроблемите на жена си и възнамерявал да я остави сама. Животът е твърде кратък, за да го прахосвам за страдания! – заявил Майкъл.

Катрин Зита-Джоунс има биполярно разстройство (маниакално-депресивна психоза), припомнят от medikforum.ru. Болестта е характерна с резки промени в настроението – от еуфория до мрачна потиснатост. Напоследък тя периодично постъпва в психиатрични клиники за лечение, обвинявайки за страданието си пресата и интернет. Според Катрин медиите твърде грубо се ровят в личния живот на фамилията и именно това я разстройва.
За последен път Катрин постъпи в клиника през май. 43-годишната актриса прекара там три седмици, след което се прибра вкъщи сама – Майкъл Дъглас отказал да я посрещне от болницата. За капак той дори заявил, че иска по-скоро да се спаси от семейния ад.

Според клюките Катрин с децата се е настанила при майка си, а Дъглас живее сам в дома им в Манхатън. Двойката имала намерение да обяви развода си в края на септември, след връчването на наградите “Ейми”.

Медиите вече неведнъж са съобщавали, че двойката се разделя. За скърцане в отношенията на съпрузите се заговори за първи път след като стана известно, че Майкъл Дъглас има рак. Тогава Катрин се посвети изцяло на това да подкрепя съпруга си до пълното му излекуване. Зита-Джоунс доскоро казвала, че не признава развода и че само смъртта може да ги раздели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар