Наричат новата „Мис Македония“ „Мис КОН“! ВИЖТЕ СНИМКИ!

Наричат новата „Мис Македония“ „Мис КОН“! ВИЖТЕ СНИМКИ!
Гласувайте за статията

Македонците са потресени от новата миска

В съседна Македония хората изпаднаха в смут. Повечето се възмутени от новата миска, която ще представлява страната на международния конкурс за красота „Мис Свят“. В социалните мрежи вече има призиви короната да бъде отнета от победителката и да бъде връчена на друга претендентка.

Нежеланата миска се казва Деспина Царева и е на 20 години, пишат колеги от клюки.нет, позовавайки се на информация от tvpaket.com.mk. Носителката на короната е от Щип и е водеща в една от македонските телевизии. Въпреки, че е познато лице, македонците не са доволни от избора й за „Мис Македония“.

Новата "Мис Македония"

Новата „Мис Македония“

Миската има доста мъжки черти и това й донесе прякора „Мис кон“. Освен това тялото й е мускулесто и много сънародници на Деспина Царева смятат, че е мъж, който си е сменил пола. Надали това е истина, но пък съседите ни са прави в едно- лицето на миската не е от най-хубавите, прекалено остри черти и липса на женственост.

Македонците не са доволни

Македонците не са доволни

Сега македонците си имат „Мис Кон“, но пък ние можем да се похвалим с „Мис Крокодил“. Явно в Македония и в България си избираме кралиците на красотата от зоопарка. Остава да видим дали съседите ни ще отнемат короната на Деспина Царева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Наричат новата „Мис Македония“ „Мис КОН“! ВИЖТЕ СНИМКИ!”

 1. Valentino Valeto

  авг. 10. 2013

  kato na6ata mis korkodil.

 2. Ivan Doynovski

  авг. 10. 2013

  Това си е травестит отвсякъде….

 3. Иван Цветков

  авг. 11. 2013

  Да й върнат парите, пък да й вземат тогава короната. Иначе няма да е честно.

 4. Vera Demireva

  авг. 12. 2013

  Тази е много по зле от нашия мис крокодил.

 5. Roman Borisov

  авг. 14. 2013

  Що бе? Я и погледнете осанката, като издялана статуя е от македонски гранит! Къде такива жени по нашите земи! Ще си легне прекрасно с онзи… македонския… Александър Великия!

Добавете коментар