Николета Лозанова демонстрира завидна ГЪВКАВОСТ! СНИМКА

Николета Лозанова демонстрира завидна ГЪВКАВОСТ! СНИМКА
Гласувайте за статията

Плеймейтката шашна феновете си

В последно време Ни Ло не е особено активна в социалните мрежи. Феновете й, свикнали всеки ден да разглеждат нови снимки на любимката си, останаха малко разочаровани. Тези дни тя зарадва верните си почитатели със снимка, на която показва уменията си.

Много често Ни Ло е питана как точно поддържа фигурата си. Тя обикновено казва, че прекрасният й външен вид се дължи на това, че е обичана и обича. Сега обаче тя показа на феновете си какви упражнения прави, за да има такава перфектна фигура, пишат колеги от клюки.нет.

Николета показа умения

Николета показа умения

Тя призна, че редовно прави сложна система от упражнения, които и помагат винаги да изглежда добре. Благодарение на въпросните упражнения, Ни Ло е станала изключително гъвкава и това ясно се вижда на фотото, което плеймейтката публикува в социалната мрежа. Почитателите на моделката я засипаха с комплименти и бяха радостни, че тя сподели как точно поддържа форма.

Според феновете на Николета на формата й могат да завидят редица гимнастички. Преди време съпругата на Валери Божинов показа как прави и мост. Снимката също доби голяма популярност сред почитателите на плеймейтката. Някои фенове дори коментираха, че ако Николета е толкова гъвкава и в спалнята, то Валери е един много щастлив мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар