Емилия ИЗРИГНА: Всичко е лъжа, Коко не ме е ПРЕБИВАЛ!

Емилия ИЗРИГНА: Всичко е лъжа, Коко не ме е ПРЕБИВАЛ!
Гласувайте за статията

Поп фолк певицата отрече всички слухове

Емилия отрече всички слухове по неин адрес. Тя даде интервю, в което заяви, че Коко Динев никога не й е посягал. Певицата също така призова приятелите и близките й да не вярват на всичко, което се пише за нея. Поп фолк изпълнителката  каза, че Коко Динев никога не я е удрял и не би й посегнал при никакви обстоятелства, пишат от скандално.нет

Тя призна, че често с бизнесмена имат търкания и различия, но такъв бил характерът на Коко. Тя се опитала да го промени, да „изглади кривините в поведението му“, но така и не успяла. Емилия нарече Динев вълк единак, който не отстъпва пред никого и нищо. Когато между тях имало търкания, те никога не преминавали границата на добрия тон.

Коко Динев не би посегнал на Емилия

Коко Динев не би посегнал на Емилия

Емилия сподели още, че тя е тази, която прави отстъпки и компромиси във връзката им. Понякога това я изморявало, но се налагало много често да се съгласява с Динев, за да не се развалят отношенията им. Певицата сподели още, че след като се появили слуховете за нанесения й побой, телефонът й буквално прегрял от обаждания на близки и приятели, които искали да разберат дали певицата е добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар