Аксиния движи с нов приятел

Аксиния движи с нов приятел
Гласувайте за статията
Певицата се мляска с гологлавец, носи бански на 5 години

Аксиния забърса чисто ново гадже – пише „България днес”. Изпълнителката бе засечена да се мляска като ученичка на родното Черноморие – отбелязва изданието.
Аксиния Ченкова, както е пълното име на омайната изпълнителка, едва от няколко дни е на морето. Още не е успяла да се изпече и да добие шоколадов тен.

Аксиния

Аксиния движи с по-млад

Вместо нов бански Аксиния си е взела ново гадже – пише таблоидът. Избраникът й е гологлав млад мъж с нос, с който всеки римски император би се гордял. Това ли е мистериозният любовник, който бил с нея от много време, питаха се хората от плажа. От доста време насам певицата е сама, така и не успя покрай известността си да изгради стабилна и дълготрайна връзка.
В интервюта Аксиния твърди, че от дълго време имала човек до себе си. На никое светско събитие обаче не го е показвала, нито пък го е въвела в „елита”. Само сподели, че бил доста по-млад на години от нея. За протокола трябва да се отбележи, че мъжът не е Стоян Стоянов, партньорът й от „Денсинг старс”, с когото жълтата преса дълго време я обвързваше.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар