Протеже на Николета брани чалготеките в Студентски град

Протеже на Николета брани чалготеките в Студентски град
Гласувайте за статията
Изпълнителят Жоро е лансиран от самата Николета Лозанова

Жоро е най-новият чалгаджия, който по примера на колежките си в бранша опитва да добие известност чрез скандал – пише „България днес”. Тъй като няма горещо клипче от ваната като Галена, на Жоро му се налага да импровизира. Младежът, който се ползва с протекциите на Николета Лозанова и засне провокативна фотосесия с нея, скочи на сдружението „Майки срещу насилието в Студентски град”. От гражданската организация настояват чалготеките от сградата на Зимния дворец да бъдат разкарани – отбелязва изданието.

Жоро

Жоро и Николета

„Интересно тези майки няма ли си друга работа, а се занимават с чалгата. Така, като гледам, май са доста запознати с творчеството на така наречената галга и виждам, че знаят и клубовете” – написа Жоро във Фейсбук. И заключава с абсурдното твърдение: „Децата ви и Рахманинов да слушат – пак ще са си такива”.
Това не е първото заяждане, което прави Жоро във Фейсбук. Преди време той скочи срещу кандидатките за Мис България, които се надпреварваха да плюят Николета Лозанова. „Жалки сте” – написа им тогава протежето на плеймейтката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар