Тузар ПРЪСКА МИЛИОНИ по Анелия! ВИЖТЕ

Тузар ПРЪСКА МИЛИОНИ по Анелия! ВИЖТЕ
Гласувайте за статията

Поп фолк дивата винаги мисли първо за пари

Според близки до хитовата изпълнителка, гаджето й има много сериозни намерения. Анелия обаче пази в тайна кой е новият мъж до нея. От предпазливост, тя все още не смее да разкрие любовника си. Знае се само, че той е изключително богат бизнесмен от Пловдив, пишат от Хот Арена.

Преди време певицата призна, че има нов мъж до себе си. А сега близките на поп фолк дивата разкриват, че бизнесменът вече дори е предложил брак на Анелия. Тя все още не му е дала отговор, тъй като обмисляла предложението. За да я изкуши, тузарът й обещал, че ще изхарчи над 2 милиона лева за нея след сватбата.

Анелия май скоро ще вдига сватба

Анелия май скоро ще вдига сватба

Богаташът се заклел, че ще й купи апартамент с луксозно обзавеждане. Освен това щял да й подари и гъзарска кола за над 300 хиляди. Анелия вече си е избрала возило-Porsche Cayenne Turbo S. Освен луксозен апартамент, ако Анелия каже „Да“, тя ще се сдобие и с обзаведена 3-етажна къща, която милионерът щял да вдигне за нея.

И това не е всичко. Тайнственият гъзар обещал да вложи и много сериозни пари в кариерата на певицата. Той щял да й отпусне над 200 бона за клипове и тоалети. Анелия все още не е дала окончателен отговор, но близките й смятат, че певицата няма да изтърве тези дебели джобове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар