Консултант на „Мис Вселена”: Не се харчете, „Мис България“ е предварително избрана!

Консултант на „Мис Вселена”: Не се харчете, „Мис България“ е предварително избрана!
1 (20%) 1 vote

Ето какво разкри Страхил Гановски, консултант на „Мис Вселена”

Страхил Гановски е моден спец, който е основоположник на всички конкурси за красота у нас. В момента той е консултант на „Мис Вселена”, пишат от скандално.нет Гановски сподели, че според него организаторите на „Мис България“ са или изключително невежи, или всичко е нагласено от началото.

Той изказа мнение, че по-голяма част от момичетата са събрани за пълнеж и да вдигат зрителския рейтинг на конкурса. Както вече знаем, повечето от кандидатките не отговарят на критериите за „Мис България“, което означава, че нашенското издание е в разрез с правилата на световния конкурс.

Според спеца, Даниела ще носи короната

Според спеца, Даниела ще носи короната

Миглена и Джулия трябва да отпаднат автоматично, защото не се вписват във възрастовите граници. Претендентките не трябва да имат и татуировки. Тук отпадат още момичета. Като се вземе в предвид и че кандидатките не трябва да имат снимки по без нищо, би трябвало да отпаднат още момичета. Според правилата претендентките не трябва да имат и драстични корекции. И тук идва въпросът-кой изобщо е допуснал Звезделина да участва в конкурса.

Мнението на Гановски е, че победителката предварително е избрана. И това е Даниела от Бургас. Тя е идеалната победителка. Има визия, височина, няма татуировки и корекции и е високо образована. Даниела има две бакалавърски степени, освен това е тиха, скромна и не се набива на очи като останалите невъзпитани, шумни и с въпросителен морал момичета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар