Призрак край басейн във Флорида (ШОКИРАЩО ВИДЕО!)

Призрак край басейн във Флорида (ШОКИРАЩО ВИДЕО!)
Гласувайте за статията

“Нещо”, което трудно може да се опише, бе заснето край частен басейн във Флорида.

"Нещото" плувало над басейна половин час

„Нещото“ плувало над басейна половин час

Охранителната камера е запечатала призрак или НЛО – това са най-честите коментари в мрежата, съобщава topnews.ru. Всички, които са гледали записа признават, че никога по-рано не са виждали подобно нещо. Експерти допускат, че това е някаква странна форма на плазма, но са затруднени да дадат категорично, логично тълкуване на явлението.

Необичайното явление първа засякла служителка от охранителния екип. Жената видяла как над басейна грейнала ярка светлина, после се появил обект с форма на летяща чиния. Той се спуснал над водоема и останал там около 30 минути, след което изчезнал.

Записът е бил изпратен веднага в американската асоциация по уфология MUFON. Виделите какво ли не експерти там също били шокирани и обявили, че това е едно от най-удивителните явления, което са виждали. Изучаването на записа продължава, но вече е обявено, че не става дума за манипулации, т.е. филмчето НЕ Е МЕНТЕ!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Призрак край басейн във Флорида (ШОКИРАЩО ВИДЕО!)”

  1. Emailcheto Abvbg

    авг. 17. 2013

    Браво! Невероятно… такива неща наблюдавм постоянно на моите камери и как веднъж дори не си помислих за призрак или НЛО? Хем моите "неща" са по-странни от тези дъждовни капки по купола на камерата! Мале, мале чак уфолози са анализирали клипчето ако са като онзи нашия с големите бакенбарди по добре ги застреляйте! Същия ефект се получава и от паячета и буболечки по купола на камерата, а тук се вижда, че пръска или поне ръми и се мокри стъклото пред обектива… сензация… няма що!

Добавете коментар