Алисия ИЗБУХНА: Ники Михайлов е вече ИСТОРИЯ!

0

Поп фолк дивата заяви на всеослушание, че между нея и футболиста всичко е приключило

Алисия вече е свободен електрон. Самата певица направи шокиращото признание пред погледите на ВИП гостите на концерт на Лили Иванова. Последния месец, тя бе засичана на няколко пъти в компанията на Ники Михайлов и се заговори, че двамата са изгладили отношенията си.

Това обаче се оказа невярна информация. Краят на връзката им вече е окончателен. Алисия заявила на доста висок тон, че Ники Михайлов вече е история. Поп фолк дивата била на маса, в изцяло женска компания. Явно някоя дама е задала въпрос на поп фолк дивата и тя извисила глас: „Край с Холандия, Италия и т.н.! Каквото било – било!”, избухнала поп фолк дивата, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от в. „Уикенд”.

Певицата на концерта на Лили
Певицата на концерта на Лили

Според присъстващите хитовата изпълнителка нарочно повишила тон. На съседна маса стояла Мария Петрова. Бившата гимнастичка за малко да стана свекърва на поп фолк певицата. От край време двете не могат да се понасят. Алисия дори не поздравила майката на бившия си.

Тя се държала така все едно Мария Петрова не съществува. Според слуховете, Алисия била много обидена на съпругата на Боби Михайлов. Бившата гимнастичка настройвала Ники срещу певицата от самото начало на връзката между футболиста и Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.