Малина го ЗАКЪСА! Стана длъжница! ВИЖТЕ

Малина го ЗАКЪСА! Стана длъжница! ВИЖТЕ
Гласувайте за статията

Поп фолк певицата дължи пари на над 20 души

Малина не може да се примири с края на кариерата си. Изпълнителката не се котира добре през последните години, но въпреки това не спира да се натиска за нови видео клипове и записи. Според запознати, Малина не е имала нито едно участие от началото на лятото, а това е най-заетият сезон за всяка поп фолк певица.

Последните месеци Малина закъсала много сериозно. Тя няма приходи и въпреки това започва нови и нови проекти с надеждата да възроди кариерата си. Но вече никой не иска да наема застаряващата изпълнителка. За да записва и прави клипове, певицата взимала пари от колеги и приятели.

Малина задлъжня

Малина задлъжня

Освен на тези услужливи хора, тя имала да дава сериозни суми на оператори, режисьори, гримьори и балетни формации, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от „Уикенд“.  Ако пайнерката бе приела с достойнство факта, че вече не е търсена, сега нямаше да дължи пари на над 20 човека.

Последните опарени от Малина са танцьорките от балет „Нова“. Момичетата основно работят с Алисия, но се съгласили на офертата на Малина и останали излъгани. Балет „Вега“ също изгорели. Те не получили и стотинка за участието си в клиповете на Малина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар