Ето защо Божинови не уважиха празника на Петко Димитров!

Ето защо Божинови не уважиха празника на Петко Димитров!
Гласувайте за статията

Футболистът и моделката не уважиха приятеля си

Принципно Петко Димитров и Валери Божинов са първи дружки. Само че футболистът не си направи труда да се появи на партито на бизнесмена, въпреки, че беше поканен и всички очакваха съпругът на Николета да присъства на празненството по случай рождения ден на Димитров.

Николета Лозанова също не удостои с присъствие Петко, пишат колеги от клюки.нет. Вместо да се появи на купона на близкия си приятел, тя обикаляше заведенията в компанията на други гърли. Според запознати Ни Ло не купонясвала с Петко, защото се страхувала, че ще се засече с Божинов.

На Валери му писна!

Не могат да се траят!

Тя просто честити рождения ден на Димитров във Фейсбук и с това сметна задълженията си за приключени. Валери пък в последния момент се отказал да ходи на партито и се оправдал пред бизнесмена с изтощителните тренировки, на които трябва да присъства.

И въпреки че Николета и Божинов си намериха извинения, то на всички им бе ясно защо наистина не са на партито на Димитров. Моделката и футболистът не могат да се понасят и странят един от друг. От страх да не се засекат, те пренебрегнаха приятеля си. Според запознати Ни Ло и Валери са пред развод, а в момента дори не живеят заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар