ХВАНАХА я! Анелия си е БАРНАЛА носа! СНИМКА

ХВАНАХА я! Анелия си е БАРНАЛА носа! СНИМКА
Гласувайте за статията

Поп фолк дивата определено изглежда различно

Анелия не е известна с това, че се подлага на пластични корекции. Певицата е една от най-естествените пайнерки, но сигурно и тя има неща, които не харесва у себе си. Феновете на хитовата изпълнителка забелязаха промяна в лицето на певицата.

„Анелия определено се е променила!“, коментират почитателите на поп фолк дивата след нейно участие в Пловдив. Присъстващи с по-набито око, забелязаха, че носът на Анелия изглежда по-различно, пишат от Хот Арена. „Да, най-вероятно се е подложила на ринопластика, в лице определено изглежда доста по-различна!“, шушукаха гостите на заведението, в което Анелия имаше участие.

Лицето й е променено

Лицето й е променено

Някои по-смели почитатели попитаха певицата дали не си е правила някаква корекция, а тя с усмивка даде отговор. В шеговит тон тя каза, че просто си е хубава и отрече да си е правила корекции по лицето. И все пак има видима промяна във фейса на поп фолк дивата.

Някои фенове на певицата предположиха, че Анелия казва истината и реално не е барала нищо по лицето си. Тъй като обаче поп фолк дивата свали доста кила, лицето й е променено от загубата на мазнинките. Дали това е така или Анелия наистина си е направила ринопластика, никой не може да каже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар