ВИЖТЕ красивата ФАВОРИТКА за титлата „Мис Свят“! СНИМКИ!

ВИЖТЕ красивата ФАВОРИТКА за титлата „Мис Свят“! СНИМКИ!
Гласувайте за статията

Красавицата е от Унгария

В момента България избира своята победителка. Която и претендентка да грабне короната, ще трябва да се изпарви лице в лице с красавица от Унгария. Носителката на титлата „Мис Унгария“ е фаворитката за първото място на „Мис Свят“, пишат колеги от клюки.нет

Интернет потребителите от цял свят определят „Мис Унгария“ за най-красива от претендентките за титлата. Красивото създание се казва Ана Мария Ракоси и е на 21 години. Унгарката наистина е изключително красива по един много естествен начин. Тя няма корекции по себе си, излъчва вътрешна красота, чар, женственост, увереност.

Ана Мария Ракоси

Ана Мария Ракоси

Българските потребители също са на мнение, че Ана Мария Ракоси заслужава най-много короната на „Мис Свят“, независимо коя нашенка ще стане „Мис България“. Според голяма част от интернет потребителите бъдещата наша миска няма шанс срещу унгарката. Някои дори са успокоени, че Звезделина и Пенка нямат никакъв шанс да представляват страната.

Фаворитка

Фаворитка

„Вие представяте ли си какъв срам щяхме да берем, ако Звезделина или Пенка бяха останали до финала и някоя от тях стане победителка. Сред толкова красавици от цял сват щяха да са като грозните и необразовани патенца!“. „Никоя от нашите не може да стъпи и на малкия пръст на „Мис Унгария“. Нямаме шанс и тази година!“, коментират интернет потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар