Глория подари ЗЛАТО за около 2 бона! ЕТО ЗАЩО!

Глория подари ЗЛАТО за около 2 бона! ЕТО ЗАЩО!
Гласувайте за статията

Поп фолк дивата обсипа малкия си кръщелник с златни бижута

Примата на българския поп фолк стана кръстница. Гордата певица вече си има кръщелник. За малкия щастливец тя се изръси с около 2 хиляди лева, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от „Уикенд”. Хитовта певица не пести пари, защото е изключително щастлива от факта, че е избрана за духовен и житейски водач на малкото момче.

На семплата церемония Глория доведе и щерка си Симона. Двете бяха изключително стилни. Гло бе облечена в бяла блуза и черна пола. Поп фолк певицата взима много несериозно ролята си на кръстница на детето. Майката, избрала Глория за духовен и житейски водач на детето си, е балерина от телевизия „Планета”.

Глория стана кръстница

Глория стана кръстница

Както повелява традицията, Глория отпусна джоба си и обсипа малкия си кръщелник с подаръци. Тя дари малчугана с комплект златни бижута , състоящ се от масивен кръст с разпятието на Христос, ланец и гривна, които кръщелникът й да носи когато порасне.

Според запознати Глория се охарчила с около 2 хилядарки за златото. Певицата искала да направи добро впечатление, все пак не всеки ден се става кръстница. Феновете на поп фолк дивата пожелават на детето много дълъг и щастлив живот и да следва съветите на кръстницата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар