Орлин Павлов е СЪКРУШЕН! Не може да превъзмогне Яна! ВИЖТЕ

Орлин Павлов е СЪКРУШЕН! Не може да превъзмогне Яна! ВИЖТЕ
Гласувайте за статията

Певецът изпаднал в жестока депресия

Орлин Павлов в последно време не е на себе си, разказват близки до певеца. Според тях той все още не може да превъзмогне Яна и често изпадал в мрачни мисли. Певецът не можел да повярва, че Яна все още е с Петко Димитров, пишат от скандално.нет

Той си мислил, за Яна Петко е просто увлечение и ще й мине след време. Орлин очаквал танцьорката да се осъзнае и да се върне при него. Това обаче не станало, а медиите непрекъснато тръбят, че Яна и Петко очакват дете и в най-скоро време ще минат под венчилото.

Орлин е съкрушен

Орлин е съкрушен

Орлин често изпадал в  мрачни настроения и тежки мисли превземали ума му. Той се криел в дома си, избягвал всички и не си вдигал телефона, разказват близки до певеца. Не допускал никой до себе си и се държал дистанцирано. Орлин явно страда от тежка депресия, кършат пръсти близките му. „Той вече не е същият човек!“, вайкат се те.

За да се отърве от мислите за Яна, Орлин се впуснал в работа, като не отказвал участия, независимо, че понякога  парите, които му предлагат са малко. Той искал да се затрупа с ангажименти, за да не мисли за танцьорката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар