Николета Лозанова СЕ ЗАСЕЧЕ с новата на Божинов! ВИЖТЕ

Николета Лозанова СЕ ЗАСЕЧЕ с новата на Божинов! ВИЖТЕ
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева била в компанията на Андреа

Женска драма се разигра в едно от заведенията на Петко Димитров. Миналата вечер Николета Лозанова посетила клуба на бизнесмена, за да пийне с приятелка. Оказало се обаче, че не само тя е избрала заведението на Димитров. Недалеч от Ни Ло и дружката й се забавлявала Моника Валериева с поп фолк дивата Андреа, пишат от Хот Арена.

Николета мятала зли погледи към приятелката на Андреа, твърдят очевидци. Моника е спрягана за двойничка на известната футболна съпруга, също така според последните клюки именно приятелката на Андреа е новата тръпка на съпруга на Николета.

Николета се видя с Моника

Николета се видя с Моника

Ни Ло си седяла в ъгъла заедно с Галя – Черната, която е собственичка на бутик за маркови дрехи. Из светските среди се шушука, че Николета няма с кой да излиза, след като с Валери се изпокараха. Моника Валериева пък била с Андреа, дизайнера Валентин Кулагин и плеймейтката Мари Вачева.

Николета поседяла малко в заведението, хвърляла бесни погледи към омразната й компания. В крайна сметка, плеймейтката си награбила дамската чанта и се изнесла с подвита опашка от клуба. Напоследък Ни Ло е като отритната от родния хай лайф и това определено не й се нрави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар