Валери Божинов не стои мирен! Заби 12 нови жени! ВИЖТЕ

Валери Божинов не стои мирен! Заби 12 нови жени! ВИЖТЕ
Гласувайте за статията

Футболистът мина през креватите на 12 жени

Валери вече не се прибира при Николета Лозанова, а обикаля из нощните заведения в столицата, забивайки различни жени. Според приятелите на футболиста, той вече може да се похвали с 12 нови бройки, откакто с Ни Ло се скараха. И докато моделката си седи сама, тъй като е отритната от почти всички ВИП персони, то Божинов сваля мацки и всяка вечер си ляга с различна, пишат от скандално.нет

Преди няколко вечери футболистът излязъл да се забавлява с дружката си  ЦСКА-ря Валентин Добревски. Двамата се забили в скъпарско софийско заведение и пиели от най-отбрания алкохол. След това и двамата си тръгнали с по една мадама, разказват от персонала. Но това е само капка в морето, коментират приятелите на Божинов.

Божинов не стои мирен

Божинов не стои мирен

Само като влезе в някое заведение, веднага му налитали млади момичета, желаещи да стоплят леглото на съпруга на Николета Лозанова. Валери винаги си избирал най-засуканата от кандидатките и си тръгвал с нея. Сега Ни Ло ближе рани и сигурно съжалява за отношението си към другата бивша на Божинов-Алисия.

„Николета разбра какво е да бъдеш изоставена и унижена публично. Години наред се подиграваше с Алисия, а сега е на нейното място, да й е честито!“, коментират интернет потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар