Срамота! Тони Бракстън си изгуби роклята на сцената! (ВИДЕО)

Срамота! Тони Бракстън си изгуби роклята на сцената! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Тони Бракстън преживя неочакван конфуз по време на участие: 45-годишната поп-дива остана наполовина гола на сцената!

Тони Бракстън показва на публиката оголения си гръб и още нещо

Тони Бракстън показва на публиката оголения си гръб и още нещо

Оскъдният й сценичен тоалет, както бързо изкоментираха задокеанските медии, и без това се е държал върху тялото й на магия. Символични презрамки поддържат две парчета лъскава материя, която повече показва, отколкото прикрива формите на Бракстън. Тъкмо по време на едно ритмично полюшване задната част на одеянието се свлича и се оголват закръглените форми на звездата. Тя не забелязва това и продължава да пее, изпълнявайки кръшни стъпки. Публиката се кикоти и бърза да заснеме интересния епизод.

Минават няколко минути, преди Тони Бракстън да усети на какво се дължи оживлението сред публиката. Тя невъзмутимо повдига изсулената част от роклята си и продължава да кърши бедра. На сцената настъпва лека суматоха, преди един от танцьорите да загърне полуголата певица със сакото си. Шоуто продължава, обобщават от topnews.ru.

И какво толкова се е случило? Разголването на сцената е част от спектакъла. Тони Бракстън е в добра форма и очевидно не й пука, че публиката я е разгледала неглиже изотзад. Дали пък цялата тази сценка не е режисирана? Нищо чудно. Какво ли не правим в името на изкуството…
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DePadIUqX3Y

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар