Мария Игнатова ИЗРИТА Рачков след ЖЕСТОК СКАНДАЛ!

Мария Игнатова ИЗРИТА Рачков след ЖЕСТОК СКАНДАЛ!
Гласувайте за статията

Нова драма разтресе дома на водещите

Из ТВ средите се носи пикантна информация за най-новия скандал между Мария Игнатова и Димитър Рачков. Двамата често се скарат и си разменят грозни думи, но след това винаги се сдобряват, пишат от скандално.нет Според колегите на Рачков, той и Мария не си говорят вече трети ден.

Двамата изкарали незабравима ваканция в Италия и след като се завърнали у нас, не спирали да се хвалят пред приятели и колеги за невероятните им преживявания на Ботуша. Но идилията между Рачков и Мария не изтраяла дълго. Двамата решили да си поговорят за професионалните им ангажименти и се стигнало до жесток скандал.

Отново се скараха!

Отново се скараха!

Рачков разказал всичко на колеги. Мария искала да се пробва в някой БГ сериал, но Рачков й заявил, че е по-добре да се концентрира върху воденето на предавания. Тогава Мария избесняла, тя започнала да обижда любимия си, като го наричала сребролюбец и страхливец, защото го било страх, че тя ще го надмине в актьорството.

След разменените обиди и викове, Мария изгонила Рачков, разказват колеги на актьора и ТВ водещ. Близките на двойката обаче очакват двамата да се сдобрят и набързо да забравят за какво са се карали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар