Диляна Попова не показва новия си от суеверие

Диляна Попова не показва новия си от суеверие
Гласувайте за статията
Манекенката вече не избира парите пред любовта

Диляна Попова има ново гадже – разтръби „България днес”. Новият интимен партньор на бившата приятелка на Таки бил много потаен. Дори и най-близките на Диляна не са се запознавали официално с избраника на сърцето й – отбелязва изданието. Само са го виждали отдалеч, когато идвал да вземе Попова с кола от някое заведение.
Знае се, че мъжът до Диляна Попова не е милионер – подчертава таблоидът. Явно диляна се опарила след връзката си с Таки и вече не избира парите пред любовта – коментира изданието.

Диляна Попова

Диляна Попова крие гаджето си

Момъкът бил около 30-те и при това не бил супербогат, но пък можел да осигури на Диляна стандарт над средния. Актрисата от „Стъклен дом” не желае да показва новия си партньор от суеверие. Брюнетката се опасявала, че ако афишира любовта си, тя ще се разтури. Затова засега Диляна предпочитала да се радва на гаджето си насаме.
След като певецът Дичо разби сърцето й, хубавицата така и не си намери сериозно гадже. Сменяше млади и богати любовници, но никой не се задържа за дълго в леглото й. Сега манекенката е готова на всичко, за да задържи новата си изгора – пише изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар