Гущеров се ИЗХВЪРЛИ! Ето какво подари на Марчето Отварачката! ФОТО

Гущеров се ИЗХВЪРЛИ! Ето какво подари на Марчето Отварачката! ФОТО
Гласувайте за статията

Мария се похвали с нова придобивка

Мара Отварачката се похвали с нова кола, пишат колеги от клюки.вс. Спортното возило е с марка Ферари Калифорния. Това лято Мария крънкаше милионерското синче за нов автомобил и ето че го получи. Колата е в любимия на певицата червен цвят.

Самата Мара публикува снимки в социалната мрежа, като се постара колата да е на заден план, за да не я критикуват после, че се гъзари със скъпия автомобил. Според запознати возилото е подарък от Гущеров по случай именния ден на поп фолк певицата.

Мария се похвали с нова кола

Мария се похвали с нова кола

Милионерският син обича да глези Мария. Той непрекъснато я засипва с безумно скъпи подаръци. Двамата изкараха почти цялото лято в Италия. Мария и Християн Гущеров обиколиха Ботуша, като се постараха никой да не ги притеснява по време на ваканцията им. Двамата дори бяха оставили малката Марая при баба й.

Сега певицата, Гущеров и дъщерята на Мария пък си почиват в Сен Тропе. Мария се похвали, че милионерът е наел луксозна вила на Ривиерата и тримата да заобиколени от разкош и удобства. Феновете на поп фолк певицата й честитиха новата придобивка и й пожелаха със здраве да си кара лъскавата кола.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар