Николета Лозанова ОБИЖДА интернет потребители! ФОТО-ДОКАЗАТЕЛСТВО!

Николета Лозанова ОБИЖДА интернет потребители! ФОТО-ДОКАЗАТЕЛСТВО!
Гласувайте за статията

Ни Ло явно се е вкиснала

Николета Лозанова отново се похвали в социалната мрежа. Тя публикува снимки от поредната си почивка, пишат колеги от клюки.нет. Този път обаче фотосите предизвикаха вълна от гневни коментари срещу поведението на моделката. Жена не се стърпя и коментира снимките на плеймейтката, като я посъветва да спре да се фука, тъй като хора из цялата страна нямат какво да ядат, а тя се хвали със скъпарските си почивки.

Николета показа колко струва

Николета показа колко струва

Ни Ло обаче се засегна от коментара и нагло попита какво точно трябва да правят богатите и красиви хора като нея в този случай. Тя дори си позволи да обиди интернет потребителката като я посъветва да спре да мрази и да се запише на процедури по отслабване, защото въпросната дама имала нужда от тях.

Други хора в мрежата веднага защитиха обидената незаслужено жена и изказаха мнение, че Ни Ло е една комплексирана малка душица, която иска да прилича на истинските звезди, но класата не й достига за това. „Тази пък за каква се има, била богата и красива, колко е красива е спорно, а парите ги има, защото се продава, а не защото е талантлива и заслужила!“, възмущават се други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар