Ива Софиянска ражда в Лондон

Ива Софиянска ражда в Лондон
5 (100%) 1 vote
Милионерската съпруга отказала услугите на софийска клиника

Щерката на бившия столичен кмет и служебен премиер Стефан Софиянски – Ива, планира да роди в Лондон – пише „Уикенд”, като се позовава на източници, близки до известното семейство. По план график репортерката на Нова ТВ трябва да направи баща си и Васил Божков-Черепа дядовци, а синът на милионера Антон баща на момиченце в началото на ноември – отбелязва изданието.
Коремът вече започнал да тежи на Ива Софиянска-Божкова и в края на този месец тя щяла да напусне работното си място, за да излезе в майчинство. С екипа на предаването „Събуди се”, в което репортерства, Ива се разбрала да се върне по-рано на работа, веднага щом се почувства възстановена от раждането.

Ива Софиянска

Ива ще ражда в началото на ноември

Най-вероятно още в началото на септември Ива и съпругът й Антон Божков ще заминат за Лондон, където ще чакат появата на своята наследничка. Софиянска сама предложила да роди край Темза, за да избегне цялата журналистическа суматоха около появата на бебето.
Елитна столична клиника предложила услугите си на Ива с изричната уговорка, че ще й плати неустойка, ако медиите нарушат спокойствоието на родилката или пък публикуват снимка на милионерската наследница. Ива обаче категорично отхвърлила офертата по простата причина, че досега не е имало случай, в който медиите да не са се докопвали до елитно бебе при каквито и мерки за сигурност – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар