Подиграват се БРУТАЛНО с Валери Божинов заради тази СНИМКА!

Подиграват се БРУТАЛНО с Валери Божинов заради тази СНИМКА!
Гласувайте за статията

Футболистът май е загубил ума си

Валери Божинов откачи! Не особено успешният футболист публикува своя снимка в социалната мрежа и то както майка го е родила, пишат от Хот Арена. На какво ли се дължи детинско поведение на съпруга на Николета Лозанова, чудят се някои интернет потребители. С тази си снимка Валери стана за смях.

Куп хора в мрежата се подиграха на футболиста, нарекоха го пубертет, комплексар, недорасъл и какво ли още не. И може би имат право. Валери Божинов е на 27 години, а се държи като 15 годишен хлапак, който се опитва да впечатли мацките в интернет пространството. Просто не му отива на годините, да не говорим, че има 2 деца.

Стана за смях!

Стана за смях!

„Спокойно, Валери, не се престаравай, всички знаем колко си „готин“, няма нужда се показваш, пак ще си хванеш някоя, ще й направиш едно и след 2 години отново ще се снимаш по парфюм в банята, то това ти е животът!“, подиграват се хората на футболиста.

„Боже, как може да се излага така, хората на неговите години и с неговите пари, биха си гледали семейството и биха работили здраво за децата си. А този недорасъл индивид има поведението на разглезен пубертет, който не знае какво да прави с живота си!“, продължават да го хулят интернет потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар