Николета си получи ЗАСЛУЖЕНОТО! Ето защо Валери й БИ ШУТА!

Николета си получи ЗАСЛУЖЕНОТО! Ето защо Валери й БИ ШУТА!
Гласувайте за статията

Футболистът хванал Ни Ло в брачното ложе с друг

Валери и Николета наистина са разделени, това потвърдиха близки до тях. Причина за раздялата е изневяра на Николета. Моделката си имала любовник, но умело се криела от мъжа си. С течение на времето обаче станала непредпазлива и Валери я хванал на калъп в брачното им ложе, пишат от скандално.нет

Драмата се разиграла дни след като двамата се завърнаха от екзотична почивка на Сейшелите. Николета се уби да публикува снимки от ваканцията им и да се хвали колко са щастливи и влюбени с Валери. Оказа се, че това не е така и Ни Ло си имала любовник, който редовно се радвал на ласките й.

Това е краят

Това е краят

Няколко дни след като се прибрали с страната, приятели на Валери го предупредили, че Николета си има мъж играчка. Футболистът успял да ги хване по средата на самия акт. Той избеснял и изгонил Николета. Божинов решил, че това е краят. На него му писнало от разпуснатото поведение на Ни Ло и този път не й простил.

Сега Николета се опитва да си върне благоразположението на Валери, но това няма да се случи, шушукат запознати. Футболистът е твърдо решен повече да се занимава с Николета и разводът между тях е само въпрос на време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар