Марчето Отварачката най-накрая е БРЕМЕННА!?!

Марчето Отварачката най-накрая е БРЕМЕННА!?!
Гласувайте за статията

Поп фолк певицата май ще дари с наследник милионера

Вчера поп фолк певицата публикува снимки в социалната мрежа на новата си придобивка. Марчето се сдоби с чисто ново лъскаво Ферари Калифорния. Колата е подарък от Гущеров и всички заподозряха, че Мария е получила скъпото возило по повод именния си ден.

Днес обаче се появи нова информация. Според колежки на поп фолк певицата, причината Гущеров да купи тузарската кола на Мария е, че тя е бременна, пишат от Хот Арена. Според посветените в тайната пайнерки, Мария е в началото на бременността си и ще пази мълчание поне до третия месец.

Ще става майка

Ще става майка

Милионерът Гущеров от много време натиска Марчето за наследник и по всичко личи, че най-накрая ще го получи. Поп фолк певицата споделила с половинката си радостната вест в момента, в който разбрала, че очаква бебе. Гущеров не бил на себе си от радост. И за да покаже на Мария колко много държи на нея, й купил скъпата кола.

Сега колежките на Марчето Отварачката се чудят с какво ли ще се сдобие Мария, след като роди наследника на милионера. Певиците си шушукат, че няма да е къща, защото Мария живее в истински палат, но ще е нещо изключително скъпо, коментират пайнерките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар