Николета се СЪСТАРИ покрай раздялата с Валери! ФОТО

Николета се СЪСТАРИ покрай раздялата с Валери! ФОТО
Гласувайте за статията

Моделката направо е неузнаваема в лице

Идолката на хиляди български момичета вече не прилича на себе си. Феновете на плеймейтката са потресени от бръчките, появили се по лицето на любимката им, пишат колеги от клюки.нет Почитателите на Ни Ло са сериозно притеснени за нея. В последните дни се вижда колко много е отслабнала Николета и най-вероятно причина за това е раздялата й с футболиста Валери Божинов.

Освен че се е стопила, Николета видимо се е и състарила. Огромни бръчки се появиха по лицето на известната плеймейтка. Притеснени, феновете й се опитват да я развеселят, а някои дори я канят в домовете си, за да е под техните грижи и да заличат бръчките по лицето й.

Николета се състари

Николета се състари

Явно стресът около раздялата на Ни Ло и Валери не се отразява добре на моделката. Тя наистина е отслабнала, а по лицето й се виждат бръчки. Николета принципно се поддържа и не позволява на нищо да се отрази на перфектния й външен вид, само че проблемите с й Валери не са малки и притеснението на плеймейтката вече си личи.

Според запознати, Ни Ло и футболистът са пред развод, защото Валери хванал Николета в изневяра. Тя не иска да се разделят, но Божинов пък не иска да се събира с нея и явно разводът е неизбежен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар