Моника Валериева и Божинов НАИСТИНА са двойка! СНИМКА!

Моника Валериева и Божинов НАИСТИНА са двойка! СНИМКА!
Гласувайте за статията

Двойничката на Ни Ло се издаде във Фейсбук

Моника Валериева и Валери Божинов без да искат се издадоха, че имат нещо „по-така“ помежду си, пишат от Хот Арена. Набедената за двойничка на Николета Лозанова, Моника Валериева публикува снимка на профила си в социалната мрежа. Фотото е много интересно. То представлява надпис на плажа- в сърце са обградени буквите М и В.

Всеки би си помислил, че Моника просто е изписала своите инициали, но реакцията на Божинов намекна за друго. Той хареса снимката и коментира фотото с многозначното „Валериеваааааааааа“, сякаш фамилията на моделката загатна, че Моника е свързана с първото име на Божинов не просто по съвпадение.

Моника се издаде в социалната мрежа

Моника се издаде в социалната мрежа

Отговорът на Моника също бе издайнически. Под многозначителния коментар на футболиста, тя му прати три сърца, което наведе интернет потребителите на мисълта, че има нещо между двамата. Моника и футболистът често се засичат по заведенията, а приятели на Божинов издадоха, че той нарочно ходи там, където е моделката.

И докато Валери върти любов с Моника, то съпругата му се среща с пиарката си най-вероятно за да обсъдят как да съобщят за раздялата между Божинов и Николета. Според запознати разводът между двамата е само въпрос на време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар