Шер – блондинка и палавница на 67!

Шер – блондинка и палавница на 67!
Гласувайте за статията

67-годишната Шер е истинска майсторка на преобразяването! В своята достолепна възраст – да не повярваш! – певицата продължава да се вихри като с*кс дива. Точно в такъв образ тя се показва и на обложката на новия си албум, пише www.eg.ru.

Бива си я Шер - дори и фотошопът да е рендосвал яко този образ!

Бива си я Шер – дори и фотошопът да е рендосвал яко този образ!

Албума Closer to the Truth Шер записа след дълго прекъсване: последният й диск Living Proof излезе преди 12 години. В новия й албум влизат 11 песни, а deluxe-версията съдържа 17 композиции. Шумната премиера се очаква на 24 септември, а в момента гореща тема е обложката на бъдещия продукт.

Наистина има с какво човек да си оплакне окото! Заради тази корица Шер смени визията си и се подвизава като палава блондинка, която небрежно се е разголила пред обектива. На нейната възраст – повече от смело! Баба Шер се търкаля в кревата само по тънка камизолчица с дантелки и бродерия. Едната й презрамка невинно се е изсулила и оголва гръдта й. Фотошопът здраво е рендосвал този сияен образ, но дори като знаем това не можем да не се възхитим на гледката.

Впрочем, при Шер нещата никак не са прости. Колкото й върви в кариерата, толкова проблемите вгорчават личния й живот. Певицата за пореден път се скара с дъщеря си, която преди време си направи операция за смяна на пола и се превърна в мъж – Чез Боно. Макар привидно Шер да е приела тази трансформация, в едно откровено интервю признава, че не проумява защо малкото й момиченце е направило това със себе си.

Естествено – тези думи са достигнали до Чез Боно, който и без това си има достатъчно лични проблеми. Новоизпеченият мъж бе зарязан от поредното си гадже. Освен това след операцията за смяна на пола той се ошишка толкова много, че вече има опасност сърцето му да спре.

Да, животът на звездите наистина не е безкраен празник.
http://youtu.be/5y5LY3kJGsw

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар