Валери Божинов: „Важни са само децата ми!“

Валери Божинов: „Важни са само децата ми!“
Гласувайте за статията

Разделени ли са с Николета или не

Валери Божинов за пореден път намекна за раздялата си с Николета Лозанова. Футболистът, за който се говори, че върти любов с двойничката на Ни Ло- Моника Валериева, сподели в интервю за сп. „Блясък“, че най-важни в живота му са малката Никол и Валери младши, пишат колеги от клюки.нет

Според слуховете Николета и Валери са разделени и в скоро време ще се развеждат, все още обаче никой от двамата не е излязъл с официално изявление, че нещата по между им са приключили, а спекулациите продължават.

Всичко между тях приключи

Всичко между тях приключи

За списанието футболистът заяви, че вече му е писнало да го питат коя е новата му и дали наистина с Ни Ло се развеждат. Той заяви, че има по-важни неща в живота му от това коя топли леглото му или какви са отношенията с бившите му и това са Валери младши и малката Никол.

Феновете на звездната двойка разтълкуваха думите на Божинов като поредния намек, че с Николета вече са история. „Ако това интервю беше преди година, щеше да обяснява колко много обича Николета и как тя е всичко за него, сега пее друга песен, явно наистина са разделени!“, коментират хората в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар