Алисия си навлече ГНЕВА на интернет потребители! ВИЖТЕ

Алисия си навлече ГНЕВА на интернет потребители! ВИЖТЕ
Гласувайте за статията

Поп фолк дивата обиди хората, които не слушат чалга

Алисия не е доволна от спада на популярността на поп фолка. Според нея чалгата е много модерен и печеливш жанр, само че голяма част от българите не осъзнават фактите. Бившата на Ники Михайлов се обяви против античалгарските настроения, които напоследък набират все повече последователи.

Поп фолк дивата обяви, че не разбира защо голяма част от българите не харесват чалгата, пишат от Лайф Стайл. Тя дори се изкача, че само неориентираните хора и простаците не слушат балканските ритми. А в същото време много световни музиканти взимат елементи от чалгата за хитовете си.

Алисия се изказа

Алисия се изказа

Естествено интернет потребители веднага наскочиха срещу певицата. Все пак никой не обича да бива наричан простак и неориентиран, само защото не понася поп фолк ритмите. Повечето хора в мрежата се присмяха на опитите на Алисия да издигне жанра на висоти, непосилни за него.

„Тази пък каква е, обикновен парцал, размятан между полуграмотни футболисти и ми се има за творец и артист! Смешна работа!“, „Чалгата е пошла тъпотия и само селяците с комплекси слушат отчаяното виене на силиконови жрици, което минава за някакъв стил музика! Образованите и културни хора не биха изтраяли и половин чалга песен, защото песните са елементарни, крадени и скалъпени набързо за някой лев!“, изказват мнение хора в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар