Божинов: Разделени сме от два месеца! ВИЖТЕ доказателство!

Божинов: Разделени сме от два месеца! ВИЖТЕ доказателство!
Гласувайте за статията

Футболистът и моделката не са заедно от 2 месеца

Хот Арена попадна на личния чат на Валери Божинов с мацка, която футболистът искал да забие. По време на разговора по между им, съпругът на Николета Лозанова признава, че не са заедно вече от 2 месеца. От както Валери и Ни Ло се скараха, футболистът гони всичко женско, според приятелите на футболиста той е спал с около 15 жени само за последния месец.

Ако добавим още 15 за още един месец откакто с Ни Ло са разделени, то излиза, че Божинов е минал през креватите на 30 жени. Явно Валери има навика да си набира женска компания и от социалните мрежи. Ето какво изтече в интернет пространството.

Чатът на Божинов

Чатът на Божинов

Валери зарибявал девойка, с която явно искал да си легне. Момичето обаче не било особено сговорчиво. Тя не искала да си навлече проблеми. Футболистът обаче упорито убеждавал младата дама да му даде телефона си и да се видят. Тя предлага да се видят тайно, тъй като Божинов има съпруга и най-вероятно ще си навлече гнева на Николета.

И ето какво отговаря Валери: „Ама ние сме разделени от два месеца, почти!“. Валери и Ни Ло наистина не са заедно и то от доста време. Все още никой от двамата обаче не оповестява официално раздялата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар