Андреа ИЗБУХНА: Николета ме клевети, защото си мисли, че я копирам!

Андреа ИЗБУХНА: Николета ме клевети, защото си мисли, че я копирам!
Гласувайте за статията

Поп фолк певицата разкри, че знае всички номера на моделката

Преди години Андреа и Николета Лозанова бяха първи дружки. Певицата показваше плеймейтката в своите клипове, двете позираха за снимки и се вживяваха като първи приятелки. Само че идилията не трая дълго. Двете изведнъж прекъснаха отношенията си и започнаха да се плюят из медиите.

Така и не стана ясно защо приятелството им се развали. Според слуховете, Николета ревнувала Божинов от Андреа и виждала в лицето на певицата съперница. Но дали това е истина, никой не знае. Николета обаче не се задоволи само с прекъсване на отношенията. Тя открито нападаше Андреа и двете все още си разменят остри реплики чрез медиите.

Венета и Андреа си говорят

Венета и Андреа си говорят

Андреа сподели пред Венета Райкова, че Николета сама пуска слуховете за певицата, пишат от Хот Арена. Андреа често бива нападана в публичното пространство и според нея това е работа на Николета. Ни Ло дори поръчвала статии срещу бившата си дружка. Венета Райкова не скри изненадата си от разкритията на Андреа.

На въпроса защо Николета ще си прави труда да поръчва статии и да очерня певицата, Андреа отговори, че моделката не понасяла факта, че двете често се появявали с еднакви дрехи и бижута. Ни Ло си мислела, че Андреа я копира, но това не било така, певицата и моделката имали еднакъв вкус. Андреа нарече поведението на Ни Ло дребнаво.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар