Мария: Гущеров ми вика „чапла”!

Мария: Гущеров ми вика „чапла”!
Гласувайте за статията

Поп фолк певицата призна как си говорят с милионера като се скарат

Марчето Отварачката разкри, че с Християн Гущеров са като всяко нормално семейство и им се случва да се сдърпат, пишат от скандално.нет Поп фолк певицата не се сърди за дълго, но понякога тя и милионерът си разменят епитети.

Гущеров я наричал „чапла”, но не по обиден начин, а защото й се дразнил, че може да яде всичко, а нищо да не й се лепи. Мария дори призна колко тежи. Певицата разкри, че е точно 41 килограма. За Мария това е идеалното тегло, защото на тези килограми се чувства най-добре.

Използват епитети

Използват епитети

Тя поддържа това си тегло с тренировки всеки ден. Певицата се поти във фитнеса поне по два часа, за да не й се налага да пази диети. Преди клипове и фотосесии, тя ограничава яденето и пада на 39 килограма. Но после си наваксва с шоколад и скъпи бонбони. Певицата сподели още, че обожава пържени картофки и яде огромни порции от тях.

Въпреки теглото си, Марчето разкри, че се подлага на лишения в името на красотата, но предпочита да тренира, отколкото да гладува. А любовта си към шоколада е предала и на дъщеря си Марая, която понякога ставала трудна, ако няма сладко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар