Николета Лозанова- истинска НАПАСТ! Побърка цял хотел с капризи!

Николета Лозанова- истинска НАПАСТ! Побърка цял хотел с капризи!
Гласувайте за статията

А ние се чудим защо с Божинов се развеждат

Знаехме, че Николета Лозанова има претенции и е капризна, но никога не сме предполагали, че е истинска напаст, която може да влуди дари на-спокойния човек. Ето как Ни Ло побърка цял хотел с претенциите си и как реагира Валери.

Още докато бяха заедно Божинови отидоха на почивка в Поморие, пишат от Хот Арена. Естествено звездното семейство било настанено в най-хубавата стая в скъп хотел. Николетка обаче решила, че изгледът от прозорците не й харесва и пожелала нова стая. Там обаче й замирисало на окосена трева.

Г-жа "Претенция"

Г-жа „Претенция“

Стигнало се до настаняване в трета стая, където гледката също не допаднала на капризната моделка. След смяна на още една стая, служителите били принудени да настанят семейството в президентския апартамент. Николета най-накрая била доволна, а през цялото това време Валери просто я гледал с отегчение. Още на сутринта той се метнал в Бентлито и отпрашил в неизвестна посока, докато Ни Ло се препичала на басейна.

Николета оставила Никол на бавачка, а по време на целия си престой в хотела, направо изкарала душите на персонала. Нищо чудно, че сега моделката ще се развежда. Кой може да търпи такова държание и то в продължение на години.

„На Валери му е дошъл акълът. Някаква селянка да се прави на велика, май е забравила откъде е тръгнала. Как Божинов е изтърпял тази проклетия толкова време?“, чудят се хора в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар