Мадона искала бебе от Брад Пит! (ВИДЕО)

0

Докато си чатила със запалени фенове Мадона признала, че винаги е мечтала да си легне с Брад Пит и даже да му роди бебе.

Е, прекалено е!
Е, прекалено е!

Всъщност Брад Пит май е доста старичък за Мадона, ехидничат от medikforum.ru. Поп-кралицата е говорила пред репортери на различни медии, от Vanity Fair до The New York Times. Най-интересните неща обаче Мадона казва в нета. Така и сега – признанието се откъснало по време на чат-сесия с въпроси, засягащи сек*уалните фантазии на звездата.
Брад Пит и аз живеем заедно и в една малка стая расте детето ни – заоткровеничила Мадона. То е със златиста косица…Извинявай, Анджелина, това е само сън!

55-годишната Мадона доверила още, че за рождения си ден е получила специално цигаре за пушене на марихуана във форма на пенис. Изобщо чатът в този ден буквално се нажежил, а поклонниците научили най-любопитни неща за кумира си. Така например тя много пъти си мислела, че не е жена, а мъж-гей, който страшно си пада по малки момченца. Искала да поръча клонинги на самата себе си, обичала “мръсно” мартини и лимонови курабийки.

Звездата, както е известно, притежава частен самолет, а за челядта й се грижат три бавачки. За предстоящата си сватба с младичкия танцьор Брахим Заибат обаче Мадона не написала почти нищо. Стряскащата възрастова разлика между Мадона и Брахим вече почти не се обсъжда, но именно заради нея клюкарите отбелязват, че мъжът от сънищата на Мадона – Брад Пит, наистина е стар за нея.

Феновете не проявили особен интерес към творческите планове на любимката си, но тя все пак ги известила, че е възможно през 2014-а да ги зарадва с нов албум.
http://youtu.be/_W3iky5VJo0

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.