Махмуд бесен на Лияна заради ВИП Брадър

Махмуд бесен на Лияна заради ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote
Кюрдът побеснял, че го нарекла „мафиот” в ефир
Красавицата Лияна

Красавицата Лияна

Участничката във ВИП Брадър Лияна рискува да остане без подаръци за стотици хиляди левове от Махмуд, бащата на дъщеря й Дениз – пише „Уикенд”. Кюрдът, който се крие от българското правосъдие в Турция, побеснял, че жената, която в продължение на години обсипваше с пари и диаманти, го нарече в национален ефир „мафиот” – отбелязва изданието.

Скандалната фолкдива се издъни във видеовизитката си, с която продуцентите я представиха във ВИП Брадър. Накратко Лияна разказа историята си с Махмуд, който бе съден у нас за търговия с наркотици, като не пропусна да го нарече „опасен престъпник”. Макар наскоро да прекрати 12-годишната си връзка с Лияна, кюрдът полудял, когато на айфона си изгледал тв изявата на бившата си.
Махмуд се заканил, че ще отнеме двата апартамента и луксозната кола, които й оставил като обезщетение при раздялата. Междувременно в риалитито Лияна категорично се зарече, че за нищо на света няма да се събере отново с кюрда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Махмуд бесен на Лияна заради ВИП Брадър”

  1. Kristiano Ronaldo

    окт. 15. 2013

    XA XA XA

  2. mda

    окт. 16. 2013

    Не мога да си обясня защо след като той е такъв търсен престъпник Лияна не спря да говори за него, вместо да го крие и да си мълчи. Според мен тази жена го изнудва за пари. Всеки път като стане напечено и той може да й спре паричките тя отива в някоя медия и започва да говори за него… Хитруша, никой не го знаеше този, сега цяла България знае един кюрд – Махмуд Баламурника

Добавете коментар