Моника Валериева РЕВНА: Валери Божинов ме захвърли като ПАРЦАЛ!

Моника Валериева РЕВНА: Валери Божинов ме захвърли като ПАРЦАЛ!
Гласувайте за статията

Моделката се чувствала използвана

Моника Валериева даде първото си интервю. В него тя сподели, че се чувства използвана от Валери Божинов. Футболистът използвал приятелката на поп фолк фурията Андреа, за да си върне на съпругата си Николета Лозанова, а за да направи това Божинов наранил много жени, една от които е Моника Валериева, пишат колеги от клюки.нет, позовавайки се на информация от списание „Стори”.

Моника късно разбрала, че е само пионка в игрите на футболиста и той нямал намерение да се обвързва с нея, а само използвал моделката да нарани съпругата си. Моника Валериева сега се има за жертва. В интервюто тя споделя, че се чувства употребена във войната между Валери и Николета.

Моника изплака

Моника изплака

Но пък точно вниманието на Божинов я направи известена, така че дори да се има за жертва, Моника определено изкяри от цялата драма. „Да не се прави на невинна, много добре е знаела в какво се забърква, а сега реве.“, „Не е жертва, напротив направи си пи ар, а това интервю е поредният й ход, сега се опитва да накара хората да я съжаляват, но няма да й се получи, съжаление към такива като нея няма, няма и да има!“, коментират интервюто на моделката хора в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар