Принцеса Даяна оставила послание до Уилям и бъдещата му жена!

Принцеса Даяна оставила послание до Уилям и бъдещата му жена!
Гласувайте за статията

Американското списание Globe съобщи сензационно, че е открит мистериозен магнетофонен запис с гласа на принцеса Даяна. Той е направен няколко месеца преди гибелта й.

Даяна подозирала, че искат да я отстранят от сцената

Даяна подозирала, че искат да я отстранят от сцената

Няколко месеца преди смъртта си принцеса Даяна направила записа, в който има обръщение към първородния й син Уилям и бъдещата му съпруга, пише topnews.ru, като се позовава на Daily Mail. Според приятели на Даяна тя е подозирала, че ще бъде направен опит да бъде премахната.

Съдържанието на записа е коментирано от Лана Маркс – жена от бизнеса, която преди години е моделирала чантите за първата съпруга на принц Чарлз. Според Лана Маркс гласът от записа принадлежи на лейди Ди; тя разпознала тембъра, подбора на думите, интонацията й.

“Когато чух този глас, ахнах” – разказва Маркс. По време на познанството й с принцесата тя вече била чувала някои от нещата, изречени и тук: как си представя Даяна Уилям като мъж, каква ще е бъдещата му съпруга. “Потръпнах – звучи страшно, когато чуеш отново подобно нещо и по този начин”, признава Лана. Според нея в записа имало напътствие към Уилям и бъдещата му съпруга да пазят децата си и да знаят, че тя също ще бди над тях.

Според Globe Даяна е описала и представата си за жената, която един ден ще бъде до сина й: красива, умна и независима. Специална. Съветите на Даяна към бъдещата й снаха се отнасят до това – да не отстъпва пред обществения натиск и да работи за укрепването на брака си. Лана Маркс смята, че Кейт Мисълтън въплъщава всички качества, описани от майката на Уилям. Включително представата й, че тя ще е тъмнокоса. Тя просто искаше синът й да има до себе си жена, заедно с която той ще може да се наслади на нормален семеен живот, обобщава Маркс.

Британските журналисти отбелязват, че от двореца Кенсингтън са отказали да коментират новината за тайнствения магнетофонен запис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар