Тервел Пулев не харесва снаха си! ВИЖТЕ какво каза за Андреа!

Тервел Пулев не харесва снаха си! ВИЖТЕ какво каза за Андреа!
Гласувайте за статията

Съквартирантите се заговориха за способностите на поп фолк певиците

ВИП-овете в Къщата отвориха и темата за поп фолк певиците. Дори на малките деца им е ясно, че 90 процента от изпълнителките в жанра пеят на  плейбек, но явно темата вълнува съквартирантите. Представителката на поп фолка, Лияна, се похвали, че с около час пеене на плейбек взима доста сериозни пари, пишат от скандално.нет

После пък Пламен отвори темата за бъдещата снаха на Тервел, Андреа. Манипулаторът в Къщата разказа как наскоро е бил в заведение, където половинката на Кубрат Пулев имала участие. Пламен сподели, че Андреа през цялото време пяла на плейбек и попита Тервел дали не е пяла така, защото е била болна или нещо подобно.

Андреа и Тервел не се харесват

Андреа и Тервел не се харесват

Шампионът в Къщата отговори: “Ами! Случайно! А коя е Андреа, тя певица ли е!?“ и после се опита да промени темата на разговор. В този момент обаче се включи и Станка Златева. Тя поиска да знае дали снимката на Андреа, където поп фолк певицата държи микрофона на обратно, не е направена нарочно за майтапа.

Тервел Пулев отново се подсмихна и каза: „Да, бе, нарочно! Ти добре ли си? Все едно аз да изляза на ринга и да си разменя кецовете нарочно!“. С това на всички им стана ясно, че Тервел не мисли, че Андреа става за нещо и отношенията им не са от най-добрите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар