Диана на Тервел: Това е краят! Разделяме се!

Диана на Тервел: Това е краят! Разделяме се!
5 (100%) 1 vote

Половинката на боксьора вече не издържа на унижението

Според последните слухове половинката на Тервел Пулев иска да прекъсне всякакви отношения с боксьора. Диана не издържала след като „ВИП Брадър“ излъчи едни от последните кадри на Тервел и Лияна заедно. Диана заявила пред близките си, че това е краят за нея и боксьора, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от „Всеки ден“.

Отношенията между Лияна и Тервел станаха още по-разпалени. След като Диана видяла как половинката й и поп фолк певицата флиртуват и се прегръщат, тя решила, че няма да търпи това унижение и ще сложи край на отношенията между нея и шампиона.

Диана на Тервел

Диана на Тервел

Лияна проговори пред Ваня Червенкова и сподели, че Тервел й е признал, че с Диана не са заедно, но пазят в тайна раздялата си заради детето. Това каза и Ники Кънчев. Но дни след думите на водещия, Диана съобщи, че с Тервел са заедно. В крайна сметка кое е истината? Заедно ли са или не?

След като повечето съквартиранти се обърнаха срещу фриволното поведение на Тервел и Лияна, боксьорът заяви „Престанете да ни обсъждате! Аз си имам жена и дете. Уважавам и обичам жена си!“. И ако поведението му признак на уважение, то какво ли е неуважението му…?


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар