Венета Райкова към Николета: Смачках те!

Венета Райкова към Николета: Смачках те!
Гласувайте за статията

Водещата на „Горещо“ разби с рейтинг

След снощното издание на „Горещо“, тази сутрин водещата Венета Райкова се похвали във Фейсбук, че е разбила класациите. Предаването й, посветено на Ванга, е имало два пъти повече зрители от нормалното. Естествено тези данни накараха Венета да благодари на екипа си.

Първият епизод на предаването на Николета Лозанова по ТВ 7 „Поверително от NL” не успя да събере толкова зрители, колкото епизодът на „Горещо“. Предаването, посветено на Ванга, 100 процента е събрало и зрители пред екрана, които по принцип не гледат продукцията на Венета Райкова, пишат колеги от клюки.нет

Венета и Николета

Венета и Николета

От както се разбра, че Николета Лозанова ще прави предаване по ТВ 7 с тематиката на „Горещо“, плеймейтката започна да прави намеци как ще смачка рейтинга на Венета Райкова. Това обаче за момента не се случи. Според запознати, първият епизод на „Поверително от NL” не е събрал очакваният брой зрители пред екрана.

Епизодът на „Горещо“, посветен на Ванга, се излъчи в 22:50 часа, а не в 23:45 както обичайно. Целта на Райкова е била да се види дали предаването й има сериозна конкуренция в лицето на „Поверително от NL” на Николета Лозанова. Сега остава да видим как Лозанова ще отвърне на удара, нанесен й от Венета й „Горещо“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар