Тервел Пулев БИ ШУТА на Лияна! ВИЖТЕ

Тервел Пулев БИ ШУТА на Лияна! ВИЖТЕ
Гласувайте за статията

Изглежда шампионът вече се е осъзнал

Лияна дочу дими, които никак не й се понравиха. Тя реши направо да попита Тервел, а той я игнорира. Изглежда, че отношенията между поп фолк певицата и боксьора вече няма да са същите, изпълнени с прегръдки, мили думи, прошепнати на ушенце и целувки, пишат колеги от клюки.нет

Лияна дочу разговор между Йоана и Павел. Йоана споделяше на ухото на Павел какво й е казал Тервел, а Лияна чу жестоките думи. Тервел избра Йоана за последната мисия в Къщата. Любопитната Йоана поиска да знае, защо е избрал нея, а не любимата му Лияна. Думите на Тервел бяха: „С теб ми е по-кеф“!.

Край!

Край!

Лияна обаче не остави нещата така, тя направо попита Тервел наистина ли е казал подобни нещо. Шампионът си призна, а Лияна полуда от ревност. Тя започна да пали цигара от цигара, а Тервел просто игнорираше съсипаната певица. Накрая той дори й каза, че му е тъпо да си говорят за такива неща и се запъти към кухнята.

Боксьорът се осъзна, че навън го чакат жена му и детето му. Съквартирантите не могат да повярват как изведнъж той отритна Лияна, но явно семейството е по-важно за Тервел от няколко флирта с поп фолк дивата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар