Ето го новият мъж на Николета Лозанова! ФОТО!

Ето го новият мъж на Николета Лозанова! ФОТО!
Гласувайте за статията

Ни Ло има ново гадже

Николета Лозанова май си намери мъж, който да замести Валери Божинов. Моделката и футболистът не са заедно вече от месеци, но така и не се разбра защо се стигна до там, че най-известното семейство у нас да развали отношенията си.

Близка приятелка на Ни Ло издаде, че тя вече си има нов мъж, пишат от Хот Арена. За да подкрепи твърдението си, дружката на моделката дори предоставила фото от личните снимки на Николета. Вижда се, че Ни Ло е щастлива и здраво е прегърнала новото си гадже.

Николета и новото гадже

Николета и новото гадже

Остава мистерия обаче кой е мъжът, за който се твърди, че топли леглото на Николета. Новият на Ни Ло не е някой известен, обикновено момче е, но явно има с какво да примами плеймейтката в обятията си. Според интернет потребители, фотото не е пуснато от близка приятелка на Ни Ло, а от самата моделка.

Николета се опитва да накара Валери да ревнува като си помисли, че жена му си е хванала нов. Въпросният мъж на снимката се казва Велизар и е приятел на Николета. Моделката се възползва от близките им отношения, за да си върне Валери Божинов, твърдят хора в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар