Валери Божинов се РАЗРЕВА като малко дете пред Азис! ВИЖТЕ ЗАЩО!

Валери Божинов се РАЗРЕВА като малко дете пред Азис! ВИЖТЕ ЗАЩО!
2 (40%) 1 vote

Футболистът разкри душата си пред поп фолк певеца

Валери Божинов даде интервю пред Азис, пишат колеги от клюки.вс, позовавайки се на информация от tv7.bg. Изповедта на футболиста е за предаването на съпругата му Николета. В следващия епизод на „Поверително от NL” е тази събота и зрителите ще могат да видят цялото интервю с Валери.

Той ще говори за раздялата си с Николета Лозанова, за живота си с Алисия и двете си деца. Валери призна, че не Николета е виновна за раздялата, а той. Футболистът бил объркан и съсипан от провалите си в професионален и личен план. Всичко това го накарало да си тръгне от дома му с Ни Ло и малката Никол.

Сълзите на Божинов

Сълзите на Божинов

Въпросите на Азис и отговорите на Божинов са наистина наситени с емоции. Снимки от интервюто показват сълзите на футболиста. Откровенията на Валери определено ще вдигнат рейтинга на Николета, пък и най-накрая ще се разбере цялата истина за отношенията между двамата.

Емоционалното интервю било проведено в известен столичен хотел. До последния момент футболистът очаквал, че съпругата му ще е тази, която ще задава въпросите, но в последствие се оказало, че близката дружка на Ни Ло, Азис, ще води интервюто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар