Исабела Барет е 6-годишно момиченце ТОПМОДЕЛ и МИЛИОНЕР! СНИМКИ

Исабела Барет е 6-годишно момиченце ТОПМОДЕЛ и МИЛИОНЕР! СНИМКИ
Гласувайте за статията

Малката красавица изкарва пари колкото Жизел Бюндхен и Синди Крауфорд

Исабела Барет е малко момиченце с голяма известност и огромна банкова сметка. Тя е звездата на моделите деца в света. Исабела добива популярност чрез риалитито „Тодлърс енд тиарас“ в САЩ. Шоуто проследява семействата на участници в детски конкурси за красота, пишат от Хот Арена, цитирайки 24chasa.bg

Малката красавица почти никога не е губила конкурс за красота. През последните години тя изкарва милиони, снимайки се за известни марки и участвайки по ревюта. Майката на топмодела се казва Сузана и именно тя започва да води детето по конкурси за красота. Само на 4 години Исабела взима участие в конкурс и оттогава кариерата й върви само нагоре.

Исабела

Исабела

Малкото момиченце има 7-цифрена сума в банковата си сметка от победите й в многобройните детски конкурси, снимките и ревютата. Тя харчи огромни суми пари за костюми, специално ушити за конкурсите. Исабела се харни с отбрана храна като омари и филе миньон.

Тя е луда на тема обувки и ма над 60 чифта. Като изключим, че е милионерка и топмодел, момиченцето не се различава особено много от връстниците си. Исабела ходи на училище, обича Джъстин Бийбър и колекционира кукли. „Как да не харесваш да си милионер? Аз съм суперзвезда. Имам своя собствена линия за бижута и просто обичам аз да съм шефът.“, казва малката топмоделка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар